Simona rodila petu bebu, a nakon prve trudnoće rekli su joj da ne može više biti mama

Simona Mijoković na Facebook je otkrila da je postala mama po peti put te da je rodila dječaka.

– Sada slika svjedoči , a kad dođe vrijeme svjedočit ću glasno, zahvalno i radosno ‘klicati s krovova‘ o ovom čudesnom daru Stvoritelja, Darivatelja i Gospodara života. Bit će to Glas klicanja Živoga Boga posebno za sve one koji nemaju glasa!  Dobrodošao sine moj ljubljeni Michael u naš život. Dobrodošlo peto dijete u moje naručje, najveći Dar od Boga u moj život . A u mom srcu bio si i prije začeća vjerno naviješten 17.3.2021. , čuvan od Boga svakog dana trudnoće i darovan mi u naručje 9.3.2023, 3200 grama 52.5 centimetara. Neka dobri Otac stostruko uzvrati svakoj duši koja je molila za nas – napisala je Simona pored objave te otkrila da je rodila sina koji će se zvati Michael.
Simona Mijoković rodila peto dijete: 'Stigao je naš Michael, najveći dar od  Boga' - Večernji.hr
Inače, Simona ima još četvero djece: kćer Gabrielu koju ima iz prijašnjim suprugom Antom Gotovcem te sina Joshuu i kćeri Amaliju i Zvjezdanu koje je dobila sa Stanislavom Mijokovićem s kojim je u braku od 2016. godine.
Dodajmo da je Simona jednom prilikom sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila što za nju znači biti mama.
– Ovih dana slušala sam i čitala o jednoj mami i njenoj boli. Moje malo srce još nije cijelo, moje malo srce još nije spremno govoriti o najvećim bolima moga života, mojim najvećim porazima i gubicima, ali spremno je svjedočiti o radosti novog majčinstva – započela je u toj objavi te progovorila o svojim rizičnim trudnoćama.

– Kada sam rodila Gabrielu, rekli su mi u bolnici da vjerojatno više nikad neću biti MaMa zbog moje maternice uterus duplex. Ali nakon 11 godina Otac Nebeski pomilovao me kroz dar Života i darovao Joshuu. Tada u bolnici rekli su mi nemojte više biti trudna, na način ‘nemojte više rađati’ jer vaša maternica jako je loša. Puna rezova i oštećenja od prvog carskog reza i savjetujemo vam da se sterilizirate. Rekla sam jasno ‘NE! Gospodin, moj Isus je taj koji daruje. Moj Bog Stvoritelj i Gospodar života i On odlučuje o svemu’ – napisala je.

– Već sam svjedočila, i uvijek ću, da kada sam ležala s Joshuom u bolnici, kada su mi ga darovali na prsa, uskliknula sam svom radošću: ‘joj, ja bih još bebica.’ Rekli su: ‘smiri se, što ti je… pa tek si rodila’, itd… I srce je reklo odmah da Životu – istaknula je te dodala da je Amalija u njen život došla nakon nekoliko mjeseci

Večernji.ba