Svaki povratak kući donosi novu priču, nova farma ovaca u Livnu

Ivo Maleta se nakon dugogodišnjeg rada u Njemačkoj vratio u Livno, točnije u 23 km udaljeno selo Strupnić.

Čovjek koji nema vremena za uživanje i odmor, jer radi sto na sat, pronašao je svoj mir i odlučio se pokrenuti posao kojeg istinski voli.

Obiteljski se Ivo bavio stočarstvom i već je imao formirano zdravo stado ovaca. Međutim, želja da proširi stado i da se ozbiljnije posveti poslu, natjerali su ga na registraciju poduzeća “Maleta d.o.o.”.

U tijeku je izgradnja potpuno novog objekta/štale, kosidba i priprema sijena za zimu pa Ivu nismo pošteno ni vidjeli, zapravo ga nikako nismo vidjeli kako sjedi, osim kad je u traktoru, autu, bageru ili kamionu

Ivo je nedavno zaposlio još jednu osobu koja će mu pomoći u njegovim svakodnevnim poslovima i planovima za budućnost, a kako sve to izgleda možete pogledati u fotogaleriji.

Osnovna djelatnost:
🐑 🐐 Uzgoj ovaca i koza

Uskoro će, uz pomoć Linnovate Business Parka, “Maleta d.o.o.” dobiti vizualni identitet za lakšu i bolju prepoznatljivost.

Ivo je uspješno prošao kroz obuke o pokretanju vlastitog posla koje je organiziralo #LPZLivno uz podršku Međunarodna organizacija rada u BiH , Evropska unija u Bosni i Hercegovini kroz Lokalna partnerstva za zapošljavanje

Linnovate