Sve za što je Maša kriva je to da nije poznavala ružnu stranu ovog sebičnog i odvratnog svijeta

Za sve vas prijatelje 🫶 ..smognemo snage kratko napisati..
.
Tog kobnog dana u našoj obitelji desila se TRAGEDIJA. Maša je bila najbolji pas u svemiru ♥️ Imali smo samo sreću zvati je svojom. Nikada curka nije napuštala svoju kuću. Nikada. Poznavajući svog psa, jedino na što smo mogli pomisliti je da je netko ukrao.
.
Prethodno, Mali – žutobijeli psić iz susjedstva koji već duže vrijeme stalno dolazi kod nas, tu večer kako bi ušao u našu baštu, iskopao je rupu ispod ograde, koju nismo primjetili.
.
Već prethodno, prije ovoga zvali smo i upozoravali vlasnicu da je Mali bez nadzora, ali je Mali nastavio dolaziti i kao i svaki pas kod nas, uvijek je, bez obzira na sve, imao dobrodošlicu.
Mali obožava Mašu i Bendžu, malo je reći.
.
Naši su uvijek slobodni u svojoj kući i bašti, nikad vezani, ni minute. Sve za što je Maša kriva je to da nije poznavala ružnu stranu ovog sebičnog i odvratnog svijeta.
.
Nedaleko od kuće gdje živimo, nekih 200-tinjak metara privremeno je smješten Crni, pas kojem smo već u nekoliko navrata ovdje na stranici tražili dom i o kojem brinemo, šetamo svakodnevno, skupa ručkamo.
.
Tu večer u igri provukla se kroz tu iskopanu rupu i veselo otišla pozdraviti svog prijatelja Crnog.
.
U tim trenutcima naišla je djevojka, policajka-kadetkinja, službeno lice s privatnim vozilom i u neprilagođenoj brzini u naseljenom mjestu, u trenu usmrtila Mašku.. Našeg člana obitelji, našu djevojčicu 🐾🖤
.
Bol koju osjećamo dok ovo pišemo je pomiješana sa beskrajnom tugom.
Nama nema naše Maške! 💔
Šta da je bilo nečije DIJETE ??
Jer Ona nama je bila 💔 Maša 👑 2019. – 2023.🕯️
.
.