Tonči Huljić otkrio kakav je Grašo suprug: ‘Loš primjer za sve muževe’

Splitski kantautor trenutno je najponosniji, ali i pomalo zabrinut zbog toga kakva je Hana mama, ali kaže da se u odgoj malene Albe ne želi miješati

Poznati glazbenik, tekstopisac i glazbeni producent, jedan od najvećih – Tonči Huljić (61) s bendom Madre Badessa ima novi hit naziva “Žvaka”, a to je bio sjajan povod za razgovor za IN magazin u kojemu je pričao kako je pjesma nastala, kakvoj vrsti glazbe se želi sada malo više posvetiti te je li unuka Alba već sad pokazuje interes za glazbu, a ispričao je i poneke detalje o zetu Petru Graši (47).

– Na kraju smo se odlučili, kad je Vjekoslava spomenula žvaku, odlučili smo se napraviti pjesmu o žvaki. U ovom spotu mi je zapravo žvaka manager i producent i spašava me od ceste i ulice. Zgodno je ispalo, neočekivano, kao i uvijek spot ima titlove i prenesenu vrijednost i značenje – rekao je Huljić o pjesmi. Splitski kantautor trenutno se bavi instrumentalnom glazbom, ali i turnejom sa svojom prvom pop misom na svijetu. Priznao je i da se malo zasitio pop pjesama te da sada uživa u ulozi djeda.

– Ne stižeš raditi i ne možeš se koncentrirati. Treba biti pri ruci, današnja djeca su dosta zahtjevna pogotovo ako imaju energije ko ova. Svašta, nije svakidašnja haha, ali valjda svaki djeda tako priča o svojoj unuci, vrlo je muzikalna osoba, ekstremno – otkrio je Tonči.

Dodaje da je trenutno najponosniji, ali i pomalo zabrinut zbog toga kakva je Hana mama.

– Jer pretvorit se iz djevojčice u brižnu majku koju mi sprječavamo da je kćer ne pojede cijelu… Taj majčinski instinkt je stvarno nevjerojatan, ona je htjela biti majka i to joj se ostvarilo. Stvarno uživamo u tom djetetu i u najmanju ruku je specifično – kao i njegovi roditelji i dide i bake haha – iskren je bio Tonči koji se u odgoj malene Albe ne želi miješati jer, kaže da pogotovo zetu Petru savjeti ne trebaju.

– On je loš primjer za sve muževe, čovjek koji je toliko brilijantan u kući, da sve prijatelje koje sam doveo tamo sa ženama su mi rekli da ih ne dovodim više tamo da to gledaju. Čovjek stvarno kuha da je to nevjerojatno. Tako da mu je nema šta dijelit savjete, a i nema gore stvari nego kad se baka i dida previše petljaju, petljaj se koliko oni traže – zaključio je Tonči.

Večernji.ba