U Širokom Brijegu uhićen muškarac iz Livna: U automobilu mu pronađen heroin

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su u mjestu Knešpolje u Širokom Brijegu zaustavili i kontrolirali osobno vozilo marke ”VW Bora”, bh. registracijskih oznaka kojim je upravljao A.S. rođen 1990. godine iz Livna, a na mjestu suvozača se nalazio A.O. rođen 1992. godine iz Livna.

Tom prilikom policijski službenici su kod gore imenovanog A.O. pronašli i privremeno izuzeli PVC vrećicu u kojoj se nalazi materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ,”Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” A.O. je uhićen te je nad njim u službenim prostorijama PU Široki Brijeg zavedena kriminalistička obrada, dok je vozač A.S. saslušan u svojstvu svjedoka.

Policijski službenici PU Široki Brijeg će po kompletiranju predmeta protiv A.O. uputiti izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom kaznenom djelu.

Autor: Fena