Učenica u Bjelovaru sastavila listu za odstrel razrednih kolega, policija je privela, izbačena je iz škole!

Učenica jedne bjelovarske škole imala je popis za odstrel na kojoj su se našli njeni razredni kolege, informacija je kojoj su redakciji Regionalnog portala potvrdili brojni roditelji, zabrinuti kako su za to doznali tek danas.

Naime, kako nam pišu, s tom informacijom danas su ih upoznala njihova djeca, iako je navodno lista za odstrel s imenima i prezimenima učenika i učenica objavljena prije nekoliko dana na Tik Toku te i dalje kruži društvenim mrežama.

Ubrzo nakon što je objavljena, doznajemo, sa snimkom je upoznata policija koja je u vrlo kratkom vremenu privela učenicu, a snimka je ubrzo i obrisana. No, navodno postoje screenshotovi koje su napravili učenici škole tako da se tu i tamo još uvijek ista može pronaći, a nesumnjivo se i dalje interno dijeli.

Učenica je uz popis prijetila da će sve s istog pobiti, a s cijelom pričom je upoznat i područni Zavod za socijalni rad (bivši Centar za socijalnu skrb). Također, neslužbeno doznajemo da je učenica koja je sastavila listu, očito po uzoru na tragediju iz Beograda, istog dana isključena iz bjelovarske škole.

– Danas su tek učenici saznali kako je jedan cijeli razred s još jednim dečkom na popisu jedne pomahnitale djevojke koja prijeti da će ih pobiti. Otac dotične je lovac i ima pristup oružju i nije baš to bezopasno. Nažalost, mi kao roditelji o tom nismo obaviješteni, tek su danas djeca o tom saznala, samo je jedna o roditeljskih poruka koje su danas stigle Regionalnom portalu Bjelovar.live.

Iz izvora koji je dobro upoznat s ovom problematikom Regionalni portal doznaje i kako slična lista za odstrel nije osvanula samo u jednoj bjelovarskoj školi.

Jutarnji list