Udruga Prsten: Pozivamo Livnjake na humanitarnu akciju

“Forum mladih Udruge Hrvata BiH ‘Prsten’ jedan je od klubova koji djeluju u sklopu Udruge Prsten, a okuplja mlade bosanskohercegovačkog podrijetla koji su uključeni u mnoge projekte i humanitarne akcije.

“Mladi mladima” je humanitarna akcija koju svake godine organiziramo uoči Božića sa svrhom prikupljanja sredstava za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i djecu s poteškoćama u razvoju smještenih u domovima u Bosni i Hercegovini.

Tim povodom, ove je godine organizirana humanitarna akcija “Mladi mladima – Dres za dječji osmijeh” gdje će donatori moći: na aukciji dati ponude za više od 30 nogometnih dresova klubova iz Hrvatske i BiH s potpisima igrača u akciji će biti dostupni potpisani dresovi klubova poput GNK Dinamo, NK Hajduk, HNK Rijeka te 20-ak ostalih klubova u periodu od 26. studenoga do 5. prosinca na Facebook profilu Udruge Prsten (https://www.facebook.com/UdrugaPrsten)

Cilj aukcije je prikupiti min. 5.000,00 € koji će biti preusmjereni na potrebe triju ustanova koje vode skrb o nezbrinutoj djeci te djeci s poteškoćama u razvoju na području BiH.

Prikupljena sredstva će u potpunosti biti iskorištena za posjet djece iz domova u BiH Adventu u Zagrebu te kupnju proizvoda neophodnih za rad domova.

Donacije će se prikupljati i uplatama fizičkih i pravnih osoba na humanitarni račun HR5123900011500261869.”

Udruga Prsten