Srbin se požalio: Nakon dvije godine sam našao curu pa je ostavio. Bila je preskupa

Neimenovani dečko iz Srbije na Redditu se požalio da je morao prekinuti s curom jer ga je sve to skupa previše koštalo. I, ne, nije mislio metaforički.

“Ljubav u doba inflacije?”, nazvao je svoju nesvakidašnju ispovijest.

“Do ovog ljeta bio sam single neke dvije i kusur godine, i onda sam našao djevojku. Rekoh, bilo je i vrijeme, a onda je normalno krenulo onako s početka kako i dolikuje – izađi na dejt ovdje pa izađi tamo, sjedni na piće, ručak, izađi na večeru, ‘ajmo u kino, ‘ajmo navečer negdje’, bilo je tu i izleta… I tako ja shvatim na kraju mjeseca ‘sine, ala ovo košta’, jer logično 90-95% sam pokrio ja, kako dolikuje… Naravno i ona se uvijek stavljala na raspolaganje, ali ipak gledaš da budeš galantan, naročito u tom početku…”, požalio se dekintirani Srbin.

Prekid zbog love
“Uglavnom, shvatio sam da i nemam baš financijski komfor da jednoj djevojci pružim onako korektan ugođaj. Ne mislim sad da joj ugađam bog zna čime, ali ono redovito da je izvedem tu i tamo, jer na kraju mjeseca svega par izlazaka mi ispadne priličan izdatak koji poništi neke druge mjere štednje. I raskinuo sam, znam da zvuči glupo, i raskinuo sam uz neki lijevi razlog, ali me bilo sram nekako, a moram priznati i strah, da neću moći sebi pokriti neka zadovoljstva”, zaključio je.

Zapitao se i je li se kome dogodilo nešto slično, no na Redditu nije baš naišao na razumijevanje.

“Razlog za raskid je toliko čudan (da ne kažem glup) da ne znam jesi li trol ili pričaš istinu. Nikad u životu ne bih raskinuo zato što nemam para za izlaske”, “Ako si raskinuo zbog toga, a ne zezaš nas ovdje, stvarno si tupav čovjek i nitko ti ne može pomoći”, pisali su mu.