Uz pjesmu: “Kad se prijatelji rastaju”, ispraćen Jasmin Stavros

Uz stihove svoje poznate pjesme ‘Umoran’ danas je u 13 sati na posljednji počinak na groblju Lovrinac u svom rodnom Splitu ispraćen pjevač Jasmin Stavros (68). Od glazbenika koji je preminuo u srijedu u 21 sat u Klinici za plućne bolesti Jordanovac u Zagrebu nakon kratke i teške bolesti došli su se oprostiti članovi obitelji, supruga Žarka, sinovi Milo i Krešo te brojni prijatelji i suradnici.

Među njima bili su Mladen Grdović, Zlatko Pejaković, Dražen Zečić, Pero Panjković, Đorđi Peruzović, Tedi Spalato, Duško Mucalo, Želimir Dundić Dundo iz benda Trio Gušt…

Bili su tu i župan Blaženko Boban, bivši nogometni vratar Tonči Gabrić. Na ispraćaj su u uniformama stigli i članovi DVD-a Jastrebarsko. Na ispraćaju je pjevala klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca, a posebno emotivan trenutak bio je kada je na red stigla pjesma ‘Kad se prijatelji rastaju’.

Na kraju ispraćaja posljednje zbogom Stavrosu su uputili i kolege ubacivši crvene ruže na njegov lijes. Stavrosova supruga Žarka, iako beskrajno žalosna, stoički je podnijela ispraćaj tijekom kojeg je tješila okupljene govoreći da je njezin voljeni suprug otišao u miru.

Večernji.ba