Užas u bh. susjedstvu: Žena zapalila sina koji joj je došao u posjet, ranije pokušala i mlađeg

Žena je je navodno benzinom polila i zapalila svog sina Acu T. (26) koji joj je došao u posjet. Liječnici mu se i dalje bore za život

Po nalogu Osnovnog javnog tužiteljstva iz Kikinde, u Srbiji, jučer je uhićena S. M. (46) zbog sumnje da je počinila kazneno djelo nasilje u obitelji.

Žena je je navodno benzinom polila i zapalila svog sina Acu T. (26) koji joj je došao u posjet. Njemu se liječnici i dalje bore za život, piše Blic.rs.

Ovaj užasan zločin dogodio se u petak oko 20 sati u obiteljskoj kući. Aca je prebačen u zrenjaninsku bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede u vidu opeklina na više od 50 posto tijela koje mu tamo nisu mogle biti sanirane te je hitno prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

– Pacijent A. T. koji je primljen u Urgentni centar UKCV zbog velikih opeklinskih ozljeda, trenutno je teškog općeg stanja. Po prijemu u UKCV i inicijalnom primarnom kirurškom tretmanu opeklinskih ozljeda pacijent je smješten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC gdje se dalje provodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring – rekao je PR KCV Siniša Knežević.

Blic neslužbeno doznaje kako je S. M. i prije dva mjeseca pokušala zapaliti Acu i njegovog mlađeg brata S. T. (14) koji su joj došli u posjet.

poster
– Ona je kao i njezin ljubavnik alkoholičar i oduvijek je bila problematična i sklona nasilju. Ostavila je supruga sa osmoro djece i preselila se kod Š. LJ. gdje je bila u kućnom zatvoru, ali se šetala okolo bez problema – rekao je izvor upoznat s tijekom istrage.

Rade T. otac ozlijeđenog Ace T. shrvan bolom i u šoku kaže kako ne može vjerovati te mu nije jasno kako je S. M. mogla ozlijediti svoje dijete.

– On mi je najstariji sin. Teško mi je ovo pričati. Zadobio je opekline na preko 50 posto tijela. Vjerojatno će izgubiti vid i kosa mu je skroz izgorjela.
Koja majka može to uraditi svom djetetu? Ostavila me sa osmero djece i otišla kod drugog čovjeka. Sin je bio ljut zbog toga i razumijem ga. Mogao ju je uvrijediti, ali nema te stvari koju je mogao reći, a da ga ona zbog toga zapali – rekao je Rade za Blic.

Večernji.ba