VIDEO Nevjerojatne scene u Zadru: U vožnji izvirio iz auta, u ruci držao – zolju

Mladići koji se voze Zadrom dok jedan od njih u rukama drži raketni bacač, snimljeni su početkom tjedna. Povezuje ih se i s pokušajem provale u bankomat te pljačkama vikendice i crkve

Nevjerojatne scene početkom tjedna u Zadru. Snimljen je mladić koji u vožnji viri iz bijelog automobila dok u rukama drži zolju. “Baš su prolazili pored policijske postaje”, ispričao je čitatelj za portal 24sata koji je objavio snimku.

U zadarskoj policiji za portal su rekli kako se mladiće povezuje i s pokušajem pljačke bankomata te s pljačkama vikendice i crkve. Policija je u ponedjeljak u 3.25 sati dobila dojavu kako su u Sukošanu u Ulici dr. Franje Tuđmana nepoznati počinitelji provalili u bankomat. Vrata bankomata su oštećena, ali novac nije otuđen. Istog dana, oko 14 sati na području Bulevara u Zadru policija je zatekla automobil splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak, u autu je bio maloljetni hrvatski državljanin.

Mladići se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Vozač i putnik dovedeni su u službene prostorije policije, a automobil je prevezen u krug policije. “Također, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela u službene prostorije policije doveden je još jedan maloljetni hrvatski državljanin. Tijekom kriminalističkog istraživanja, na temelju naloga nadležnog suda u Zadru, provedena je pretraga automobila. Pronađen je i oduzet jedan ručni bacač rakete bez naboja”, rekli su u policiji.

https://www.vecernji.ba/vijesti/video-nevjerojatne-scene-u-zadru-u-voznji-izvirio-iz-auta-u-ruci-drzao-zolju-1677679

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nad 21-godišnjakom i dvojicom maloljetnika sumnjiči ih se i da su se 1. svibnja oko 3.25 sati unajmljenim automobilom dovezli do bankomata u Sukošanu u koji su pokušali provaliti. Oštetili su ga, a nakon toga su se udaljili s mjesta događaja, a da nisu ništa ukrali.

Većernji.ba