VIDEO Za naježiti se! Više od 15 tisuća Hrvata pjevalo je Lijepu našu u glas na legendarnom stadionu

– Pričalo se o prednosti Nizozemaca zbog domaćeg terena, ali moram reći da tisuće hrvatskih navijača na stadionu stvaraju ogromnu buku. Zvuči više kao Zagreb, a ne Rotterdam. Ovo je nevjerojatno – primijetio je i Uefin reporter.

Hrvatska i Nizozemska sastali su se u susretu polufinala Lige nacija. Cijeli dan protekao je u sjajnoj atmosferi. Procijenjuje se da je između 15 i 20 tisuća hrvatskih navijača ispunilo ulice Rotterdama gdje se igra polufinale. Hrvati su svojom brojnošću i glasnoćom iznenadili Nizozemce.

Sjajna atmosfera prelila se i na legendarni stadion De Kuip gdje je sudeći po zvuku i slici koja stiže teško zaključiti da se radi o gostujućoj utakmici hrvatske reprezentacije. Primijetio je to i službeni Uefin reporter.

– Pričalo se o prednosti Nizozemaca zbog domaćeg terena, ali moram reći da tisuće hrvatskih navijača na stadionu stvaraju ogromnu buku. Zvuči više kao Zagreb, a ne Rotterdam. Ovo je nevjerojatno – rekao je reporter Derek Brookman u javljanju uživo prije utakmice.

A onda kada je krenula Lijepa naša, nastale su scene koje vrijedi pogledati OVDJE

Večernji.ba