AZRA ŠABANOVIĆ / Ovo je studentica koja je uhićena u Sarajevu zbog ubojstva Eskobara

Kako je potvrđeno za “Avaz”, Šabanović je uhićena u Studentskom domu Bjelave. Djevojka je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad.

Ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala Golf 4 kojim su se Luka V. (35) i Stefan Z. (28) dovezli do pumpe, a nakon ubojstva pobjegli.

Prema informacijama Telegrafa, Šabanović je bila ta koja je kontaktirala Radoševića kako bi bili sigurni da će doći da proba vozilo koje su navodno prodavali.

– Gotovo istu ulogu imala je i maloljetnica koja je uhitila u subotu. Sumnja se da je mobilnim telefonom zvala Eskobara. Policija je presrela čak 13 poruka koje su sa njim razmijenili. Inače, u ubojstvu Radoševića sudjelovalo je pet osoba. U ponedjeljak je potjernica raspisana za još jednim državljaninom Bosne i Hercegovine. Radi se o grupi koja je po svemu sudeći dugo pripremala logistiku za likvidaciju. Međutim, ono što za sada nije poznato jeste tko je naručio ubojstvo Radoševića – kaže sugovornik Telegrafa.

Azra Šabanović (22) koja je po međunarodnoj potjernici uhićena u Sarajevu zbog sumnje da je pomogla u teškom ubojstvu Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar na pumpi u Rušnju (Beograd). Ona će biti izručena Srbiji, piše Telegraf.rs.

– U likvidaciji Radoševića sudjelovalo je pet osoba. Za sada nije poznato po čijem nalogu su radili, ali je postojala organizacija i jasno se vidi tko je za što bio zadužen. Azra se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala Golf i predala ga Luki i Stefanu koji su se njim odvezli do pumpe gdje su ubili Radoševića. Ona je sa osobnom kartom ušla i izašla iz Srbiji. Maloljetnica koja je uhićena u Beogradu sudjelovala je u namamljivanju Eskobara. Potjernica je raspisana za Markom Pjanovićem iz Brčkog koji se također sumnjiči da je pomogao u likvidaciji – kaže izvor Telegrafa.

Azra i Marko su bili u vezi.

Podsjećamo, Azra Šabanović jučer je uhićena u Studentskom domu Bjelave u Sarajevu. Ona je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad. Za njenim dečkom, Markom Pjanovićem iz Brčkog, policija i dalje traga i traži pomoć da se javi najbližoj policijskoj stanici ukoliko se vidi.