LJUBUŠKI / Učenik Srednje strukovne škole prijetio da će ‘sve pobiti’

Nakon prijetnji jednog od učenika Srednje strukovne škole u Ljubuškom da će „sve pobiti“, škola se zaključava, a intervenirala je i policija.

Upitana o događanjima, ravnateljica škole poručuje neka institucije rade svoj posao. 

„Institucije rade svoj posao, sve je prijavljeno, možete kontaktirati institucije, tako da ja ne bih izlazila s detaljima u medije“, kazala je u kratkom telefonskom razgovoru ravnateljica Srednje strukovne škole u Ljubuškom Mila Primorac.

Iz policije još čekamo obavijest o ovom događaju, a zanimljivo je upravo da sve institucije nisu obaviještene o nemilom događaju. 

„Vezano za navodne prijetnje u Srednjoj strukovnoj školi u Ljubuškom, obavještavate se da dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH od strane policije sukladno zakonu i uputstvima nije obaviješten o navodnim prijetnjama učenika da će pobiti profesore, iako je riječ o događaju koji može izazvati uznemirenje građana. O navedenom događaju dežurni tužitelj ima samo neslužbena saznanja“, istaknula je Petrunjela Matijević viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijsko tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg.

Prema saznanjima portala hercegovina.info učenik je prvi razred, smjer kuhar, a već je ranije bio u fazi isključenja.

Hercegovina.info