Oženio se sin Zlatka Dalića, sretni otac objavio fotografiju mladenaca na Instagramu

U subotu se oženio Toni Dalić. Sin Zlatka Dalića vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ivom, piše Story.

Inače, Dalić ima dva sina: Bruna (25) i Tonija (30), a o njima se rijetko piše. Obojica su vrlo uspješni, a njihov ih otac smatra svojim najvećim ponosom. Bruno je nedavno magistrirao na sveučilištu UPF Barcelona School of Management, a Toni je prije četiri godine stekao diplomu za digitalni marketing.

Uz to, Toni je ljeti i DJ na Zrću na Pagu, a istovremeno obnaša i funkciju u NK Varaždin te sve aktivnosti uspije uklopiti uz svoj posao u banci.

“Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi”, rekao je Dalić jednom prilikom za domaće medije.

Podsjetimo, naš izbornik je požrtvovni obiteljski čovjek koji često na društvenim mrežama dijeli fotografije i svojih sinova i svoje supruge.

Ljubav svog života, crnokosu Davorku, Zlatko je upoznao u srednjoj školi u Livnu. Kada je odselio kako bi zaigrao za Hajduk, u Livno je dolazio samo kada je imao slobodne dane no to nije ugasilo njihovu ljubav.

Davorka je kasnije doselila u Split, a onda i u Varaždin gdje je Dalić kasnije igrao za Varteks. Par se vjenčao 1992. godine.

Zgexpress.net